HTML

Jabulani

Ezekben a napokban egy labda. Később maga a foci, és ami azt körülveszi. A kapcsolódási pontok száma több, mint elsőre gondolnánk, és mivel ezek határozzák meg az itt szóba kerülő témákat, szinte bármi előfordulhat.

Címkék

abreu (1) ac milan (2) afrika (1) ajax (2) alexis sanchez (1) algéria (1) allianz arena (1) anderlecht (1) anglia (14) apertura (3) aranylabda (1) arbeloa (1) argentína (13) arsenal (2) artjoms rudnevs (1) asamoah gyan (3) as roma (4) ausztrália (1) a futball faktor (1) barcelona (7) bayern münchen (2) belgium (1) benfica (1) benzema (1) bl (9) bojan krkic (1) borussia (1) borussia dortmund (1) boulahrouz (1) brazília (6) bundesliga (4) celtic (1) cfr cluj (1) chelsea (3) chicharito hernandez (1) chilavert (1) chile (3) clausura (1) community shield (1) cottbus (2) cruyff (1) csányi sándor (2) dánia (1) dárdai pál (1) david villa (1) dél afrika (2) dél amerika (4) dél korea (3) dinamo kijev (2) di natale (1) donovan (1) dortmund (1) drogba (1) dvsc (4) dvtk (2) dzsudzsák balázs (3) eboué (2) egervári sándor (2) egyiptom (1) el (7) elefántcsontpart (3) el clásico (1) eredivisie (2) erwin koeman (2) észak korea (1) fail (2) fehér miklós (1) fejes (2) felipe melo (1) feyenoord (1) finnország (1) forlan (1) franciaország (4) galatasaray (1) garancsi istván (1) gera zoltán (1) ghána (6) gheorghe hagi (1) gólkirály (2) görögország (1) gulácsi péter (1) győr (4) gyurcsány ferenc (1) hajnal tamás (1) hamit altintop (1) hangulatjelenés (1) hannover (2) henry (1) hertha bsc (2) higuain (1) hollandia (10) honduras (2) huszti szabolcs (3) ibrahimovic (2) iniesta (1) interjú (1) jabulani (3) jabulani tippjáték (38) japán (3) joachim löw (1) johan voskamp (1) john king (1) juhász roland (1) juventus (3) kamerun (1) karpaty lvov (1) katar (1) király gábor (2) kitekintő (3) klose (1) koman vladimir (3) könyvajánló (1) koreai ndk (1) labda (1) laczkó zsolt (1) larissa riquelme (6) lavezzi (1) lazio (2) lech poznan (1) lisztes krisztián (1) litvánia (1) liverpool (1) luis fabiano (1) mágus (1) magyarország (9) mainz (2) manchester united (4) maradona (4) meccsváró (14) messi (3) mexikó (3) mezey györgy (3) michael preetz (1) mkb veszprém (1) muslera (2) napoli (1) nb1 (1) németország (8) nigéria (1) olaszország (6) orbán viktor (2) oroszország (2) paks (1) palermo (1) paraguay (9) piqué (1) platini (1) porto (1) portugália (4) premier league (4) premjer liga (1) primera division (2) psv (2) puyol (1) raul meireles (1) real madrid (5) ribery (1) rio ferdinand (1) riquelme (1) románia (2) ronaldinho (1) róth antal (1) rudolf gergely (1) sampdoria (1) san marino (1) sarkozy (1) sebők vilmos (2) shakira (1) sneijder (2) spanyolország (13) sparta rotterdam (1) stadion (1) statisztika (1) stuttgart (3) suarez (2) suna (5) superclásico (1) svájc (2) svédország (1) szabics imre (1) szalai ádám (3) szántai ákos (1) szerbia (2) szlovákia (2) szlovénia (1) szurkolók (1) tevez (2) thomas müller (2) tiszatibi (3) totti (1) udinese (1) uefa (1) új zéland (1) ukrajna (1) uruguay (10) usa (3) u válogatott (1) vb (1) videó (7) videoton (3) videó bíró (2) visszaszámláló (32) vittek (1) xavi (1) zahia dehar (1) zenit (2) zte (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

BL,EL - 2.selejtezőkör

2010.07.13. 17:15 :: Nemirov

Pörögnek az események, alig egy hét elteltével Európa klubcsapatainak nagy része ismét támadásba lendül. Ezúttal mindkét kupasorozatban van miért szorítanunk. 

Nézzük a BL mezőnyét. Ez a kör még mindig a kicsikről szól, de néhol már találhatunk egy-két nagyobb nevű, múltú csapatot is. Ide sorolható a pár éve mindig csoportkörös Rosenborg és a hasonló magaságokban járt Sparta Praha. Kezdjük a debreceniekkel. Emlékeztetőül a tavalyi két meccs összefoglalója a tovább után.  

 

   Levadia Tallinn - Debreceni VSC 0-1 
 

 Debreceni VSC - Levadia Tallinn 1-0

Idén is a továbbjutás a cél és ez talán el is várható a magyar bajnoktól, de azért én egy kicsit féltem a csapatot. Gyengébbnek tartom az idei keretet az előzőektől, de nem annyival, hogy ne lehetne továbbmenni. Egyszer már beleszagoltak milyen a legjobbak között lenni és ezért azt gondolom a lelkesedéssel biztosan nem lesz gond. Sok múlik azon milyen eredményt sikerül elérni az idegenbeli első meccsen. Észtországban zajlik már a bajnokság (tavasz-őszi rendszerű), ami most a 20. fordulónál tart és ez mindenképp a talliniak mellet van, de reméljük a lokinál sikeresen zárták a felkészülést és mindenki megfelelő erőállapotban van. A meccset a sport1 élőben közvetíti 17:30-tól. 

A forduló rangadójának a Dinamo Zagreb (horvát) - Koper (szlovén) meccset választottam. Minden bizonnyal ez a balkáni rangadó lesz a legforóbb hangulatú meccs és kiemelt biztonság övezi majd. Egyébként a párostásokat végignézve a DVSC meccse is nyugodtan kiérdemli a címet.  Természetes a hardcore rajongókról sem feletkezünk meg, hiszen ez a forduló még mindig kánaán nekik. Ajánlatunk a számukra az Aktobe (kazah) - Olimpi Rustavi (grúz) összecsapás.

Az EL mezőnyében egy hangyafasznyival már rózsásabb a helyzet. Több közvetlenül az elit bajnokságok után levő ligák csapatai kezdik meg szereplésüket. Beszállnak a belga, holland, török, görög, portugál, skót és ukrán bajnokságok csapatai is. A legnagyobb név a mezőnyben a görög Olympiakos.

A Győr a sikeresen teljesített első kör után a kazah Atyrau otthonába látogat. Azt hiszem itt nyugodtan kijelenthető, hogy mi vagyunk a párharc esélyesei. Az első idegenbeli meccs keménynek ígérkezik így egy döntetlent sem tartanék rossz eredménynek. Tavaly a Haladás ha jól emlékszem kikapott Kazahsztánban. Jelenleg a 8. helyen áll a bajnokságban 18 forduló (összesen 22 majd rájátszás felsőház(1-6) és alsóház(7-12)) után az Atyrau. Nem mondhatni, hogy kirobbanó formában a csapat, de egy kupameccsen bármi megtörténhet. Ha Győr hozza az eddig látott játékot nem lesz gond.

A Vidinek nem kedvezett fortuna. A legnépszerűbb és legeredményesebb szlovén csapatot a Maribort kapta. Nem mi vagyunk az esélyesek, azonban én mégis 50-50 százalékot adok a továbbjutásra. Bízom a vidiben, bízom abban, hogy az idei évre egy erősebb csapatot sikerült összehozni a tavalyinál. Csak tudjanak élni a lehetőséggel. Abszolút háromesélyesnek tartom a meccset, amit Győrben rendeznek a fehérvári pálya felújítása miatt. Reméljük így is sokan kilátogatnak.

A forduló rangadójának is a magyar-szlovén mérkőzést néztem ki. A kemények pedig Sillamäe Kalev (észt) -  Dinamo Minsk (fehérorosz) meccset streameljék. 

Jó szurkolást!

 

     

         

      

1 komment

Címkék: el dvsc bl videoton meccsváró

A bejegyzés trackback címe:

https://jabulani.blog.hu/api/trackback/id/tr722149342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totálandi 2010.07.13. 17:30:29

Jövő héten gyertek meccset nézni Debrecenbe.
Olcsó szállások a stadion közelében:
www.collegehostels.hu/
süti beállítások módosítása