HTML

Jabulani

Ezekben a napokban egy labda. Később maga a foci, és ami azt körülveszi. A kapcsolódási pontok száma több, mint elsőre gondolnánk, és mivel ezek határozzák meg az itt szóba kerülő témákat, szinte bármi előfordulhat.

Címkék

abreu (1) ac milan (2) afrika (1) ajax (2) alexis sanchez (1) algéria (1) allianz arena (1) anderlecht (1) anglia (14) apertura (3) aranylabda (1) arbeloa (1) argentína (13) arsenal (2) artjoms rudnevs (1) asamoah gyan (3) as roma (4) ausztrália (1) a futball faktor (1) barcelona (7) bayern münchen (2) belgium (1) benfica (1) benzema (1) bl (9) bojan krkic (1) borussia (1) borussia dortmund (1) boulahrouz (1) brazília (6) bundesliga (4) celtic (1) cfr cluj (1) chelsea (3) chicharito hernandez (1) chilavert (1) chile (3) clausura (1) community shield (1) cottbus (2) cruyff (1) csányi sándor (2) dánia (1) dárdai pál (1) david villa (1) dél afrika (2) dél amerika (4) dél korea (3) dinamo kijev (2) di natale (1) donovan (1) dortmund (1) drogba (1) dvsc (4) dvtk (2) dzsudzsák balázs (3) eboué (2) egervári sándor (2) egyiptom (1) el (7) elefántcsontpart (3) el clásico (1) eredivisie (2) erwin koeman (2) észak korea (1) fail (2) fehér miklós (1) fejes (2) felipe melo (1) feyenoord (1) finnország (1) forlan (1) franciaország (4) galatasaray (1) garancsi istván (1) gera zoltán (1) ghána (6) gheorghe hagi (1) gólkirály (2) görögország (1) gulácsi péter (1) győr (4) gyurcsány ferenc (1) hajnal tamás (1) hamit altintop (1) hangulatjelenés (1) hannover (2) henry (1) hertha bsc (2) higuain (1) hollandia (10) honduras (2) huszti szabolcs (3) ibrahimovic (2) iniesta (1) interjú (1) jabulani (3) jabulani tippjáték (38) japán (3) joachim löw (1) johan voskamp (1) john king (1) juhász roland (1) juventus (3) kamerun (1) karpaty lvov (1) katar (1) király gábor (2) kitekintő (3) klose (1) koman vladimir (3) könyvajánló (1) koreai ndk (1) labda (1) laczkó zsolt (1) larissa riquelme (6) lavezzi (1) lazio (2) lech poznan (1) lisztes krisztián (1) litvánia (1) liverpool (1) luis fabiano (1) mágus (1) magyarország (9) mainz (2) manchester united (4) maradona (4) meccsváró (14) messi (3) mexikó (3) mezey györgy (3) michael preetz (1) mkb veszprém (1) muslera (2) napoli (1) nb1 (1) németország (8) nigéria (1) olaszország (6) orbán viktor (2) oroszország (2) paks (1) palermo (1) paraguay (9) piqué (1) platini (1) porto (1) portugália (4) premier league (4) premjer liga (1) primera division (2) psv (2) puyol (1) raul meireles (1) real madrid (5) ribery (1) rio ferdinand (1) riquelme (1) románia (2) ronaldinho (1) róth antal (1) rudolf gergely (1) sampdoria (1) san marino (1) sarkozy (1) sebők vilmos (2) shakira (1) sneijder (2) spanyolország (13) sparta rotterdam (1) stadion (1) statisztika (1) stuttgart (3) suarez (2) suna (5) superclásico (1) svájc (2) svédország (1) szabics imre (1) szalai ádám (3) szántai ákos (1) szerbia (2) szlovákia (2) szlovénia (1) szurkolók (1) tevez (2) thomas müller (2) tiszatibi (3) totti (1) udinese (1) uefa (1) új zéland (1) ukrajna (1) uruguay (10) usa (3) u válogatott (1) vb (1) videó (7) videoton (3) videó bíró (2) visszaszámláló (32) vittek (1) xavi (1) zahia dehar (1) zenit (2) zte (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Coulibaly mélyinterjú

2010.12.18. 05:35 :: Nemirov

Adamo Coulibaly a debreceniek nemzetközi szinten is magasan jegyzett csatára, a feketék Torghelle Sanyija a minap olyan nyilatkozatot adott egy francia lapnak, ami már szinte a tiszatibi féle klasszikusok sorába emeli. Mondatai nálunk is elolvashatóak vagy aki jobban szereti az originál hírforrást az a Nemzeti Sport online hasábjain is megteheti. Mi elsősorban inkább azzal foglalkoznánk, hogy milyen reakciókat váltott ki az olvasókból, szurkolókból a játékos nyilatkozata. Ebből csemegézünk a tovább mögött.    

„A nyáron nyolc játékosunk is elment, fiatalokat kellett beépíteni, és ezen a szinten ez nem könnyű. Kicsit rosszabbak vagyunk, mint az előző idényben, de még nem történt katasztrófa" – mondta Coulibaly, aki arról is beszélt, hogy több francia csapat is érdeklődött korábban iránta.

„Nem voltak elég érdekesek az ajánlatok, ám most készen állok arra, hogy távozzak. A Lens, az Arles-Avignon és a Brest is keresett, és ezek az ajánlatok már vonzóak voltak, de a klub vezetői nem akartak elengedni. Azzal, hogy kiestünk az Európa-ligából, már nem áll érdekemben Debrecenben maradni."

Coulibaly reméli, hogy az európai porondon szerzett góljaival sikerült jó benyomást keltenie, bár ő is tudja, hogy a Bajnokok Ligája-szerepléshez képest „kikerült a rivaldafényből".

„A góljaim felkelthették irántam az érdeklődést, úgy érzem, bebizonyítottam, hogy az európai kupaporondon is hatékony tudok lenni. Egyedül azonban nem tudok változtatni a csapat játékán; úgy vélem, a vezetőknek invesztálniuk kellett volna az együttesbe, de ezt nem tették meg."

A hatalmas termetű centert elsősorban azok az ajánlatok érdeklik, amelyek a francia élvonalból vagy Angliából érkeznek.

„Fontos lenne számomra, hogy kipróbáljam magam Franciaországban vagy Angliában. A magyar bajnokság egyfajta ugródeszka volt már több itteni légiósnak, mint Abrahamnak, aki sorra lövi a gólokat, vagy Benjaminnak. Nem bántam volna meg, ha az Arles-Avignonhoz vagy a Lenshoz igazolok [mindkét csapat rosszul szerepel a francia bajnokságban – a szerk.]. Ha magas szinten tudok bizonyítani és gólokat lőni, az akkor is jól jön, ha az együttes rosszul teljesít. Ha betalálok és a csapatom kikap, attól még örülök a gólomnak. Ebben a szezonban sajnos nem teljesítünk olyan jól, mint az előzőben, de így sem kapunk nagyon sok kritikát, mert örömöt tudtunk szerezni a debreceni szurkolóknak. A klubnak sok a bevétele, új stadiont épít 2012-re, és akkor végre nem messze, Budapesten kell majd játszani a hazai mérkőzéseket. Ugyanakkor remélem, a stadionavató idején én már máshol futballozom."

Most pedig nézzük a véleményket:
 

imi79
"ez de egy tré! Mit akar ez Angliában?? Targoncázni a tesco-ban?? Másra nem való."

HunFoci
"Van csapat, amelyik kíváncsi erre a botlábúra? Érdeklődik iránta? Elfogytak a targoncások Franciaországban?"

Trafford
"azokban a ligákban futni és focizni is kell bazmeg :D"

matthe07
"Szép dolog az önbizalom, de Couli néha még az NB1-be is kevés, mit akar a franciáknál... Amúgy a lesszabályt elmagyarázta már neki valaki?"

kunkidz
"ha ezt a verebet valaki elviszi angol vagy francia harmad vagy negyedosztáyon kívül felköpök azt alá állok"

haliapuka
"Nem olvastam az előző kommenteket. de fel vagyok háborodva. A francia 7. osztályban focizgatott targoncavezetőként ez a fiatalember, most pedig lassan a Barcában kiszorítaná Messit. Sokkal szerényebben kéne megnyilvánulni, kb. úgy amilyen a produkciója."

BvB Gabor
"Magyarországon is sokat remélik, hogy a stadionavató idején már nem itt fogsz játszani, bár kétlem, hogy valakinek is felkeltetted az érdeklődését."

kbela
"Alapvetően a a francia So Foot futballmagazin Adama Coulibaly-val(AJ Auxerre) akart interjút készíteni, csak felcserélték a telefonszámot..."

Talán úgy lett volna fair ha pozitív hozzászolásokat is bemásolok, de abból egyrészt kevés volt, másrészt nem a többség véleményét tükrözné. Kárpótlásként álljék itt akkor tőlem a következő: "A szurkolók ne csak a pool ellen kihagyott ziccerére és az idei formájára emlékezzenek, hanem arra is, hogy tavaly azért lőtt ő fontos gólokat, amivel kupákhoz segítette a csapatát.Sok sikert külföldön és kicsit kevesebb szerénységet!"   

 

 

1 komment

Címkék: dvsc tiszatibi

A bejegyzés trackback címe:

https://jabulani.blog.hu/api/trackback/id/tr442523259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ugyangabor · http://jabulani.blog.hu/ 2010.12.21. 23:46:17

Most nem keresem meg a linkeket, de Dzsudzsáknak is volt két elég érdekes nyilatkozata mostanában. Az első, hogy Bale-lel képvisel kb. egy szintet, de sokkal olcsóbb, így viszik majd, mint a cukrot. A másik meg az Aranycsapathoz kapcsolódott, hogy olyan példakép akar lenni, mint ők, illetve hogy ha valakit a magyar fociról kérdeznek, az ő neve ugorjon be a régiek helyett. Mindkettő elég ütős, de úgy legyen!
süti beállítások módosítása