HTML

Jabulani

Ezekben a napokban egy labda. Később maga a foci, és ami azt körülveszi. A kapcsolódási pontok száma több, mint elsőre gondolnánk, és mivel ezek határozzák meg az itt szóba kerülő témákat, szinte bármi előfordulhat.

Címkék

abreu (1) ac milan (2) afrika (1) ajax (2) alexis sanchez (1) algéria (1) allianz arena (1) anderlecht (1) anglia (14) apertura (3) aranylabda (1) arbeloa (1) argentína (13) arsenal (2) artjoms rudnevs (1) asamoah gyan (3) as roma (4) ausztrália (1) a futball faktor (1) barcelona (7) bayern münchen (2) belgium (1) benfica (1) benzema (1) bl (9) bojan krkic (1) borussia (1) borussia dortmund (1) boulahrouz (1) brazília (6) bundesliga (4) celtic (1) cfr cluj (1) chelsea (3) chicharito hernandez (1) chilavert (1) chile (3) clausura (1) community shield (1) cottbus (2) cruyff (1) csányi sándor (2) dánia (1) dárdai pál (1) david villa (1) dél afrika (2) dél amerika (4) dél korea (3) dinamo kijev (2) di natale (1) donovan (1) dortmund (1) drogba (1) dvsc (4) dvtk (2) dzsudzsák balázs (3) eboué (2) egervári sándor (2) egyiptom (1) el (7) elefántcsontpart (3) el clásico (1) eredivisie (2) erwin koeman (2) észak korea (1) fail (2) fehér miklós (1) fejes (2) felipe melo (1) feyenoord (1) finnország (1) forlan (1) franciaország (4) galatasaray (1) garancsi istván (1) gera zoltán (1) ghána (6) gheorghe hagi (1) gólkirály (2) görögország (1) gulácsi péter (1) győr (4) gyurcsány ferenc (1) hajnal tamás (1) hamit altintop (1) hangulatjelenés (1) hannover (2) henry (1) hertha bsc (2) higuain (1) hollandia (10) honduras (2) huszti szabolcs (3) ibrahimovic (2) iniesta (1) interjú (1) jabulani (3) jabulani tippjáték (38) japán (3) joachim löw (1) johan voskamp (1) john king (1) juhász roland (1) juventus (3) kamerun (1) karpaty lvov (1) katar (1) király gábor (2) kitekintő (3) klose (1) koman vladimir (3) könyvajánló (1) koreai ndk (1) labda (1) laczkó zsolt (1) larissa riquelme (6) lavezzi (1) lazio (2) lech poznan (1) lisztes krisztián (1) litvánia (1) liverpool (1) luis fabiano (1) mágus (1) magyarország (9) mainz (2) manchester united (4) maradona (4) meccsváró (14) messi (3) mexikó (3) mezey györgy (3) michael preetz (1) mkb veszprém (1) muslera (2) napoli (1) nb1 (1) németország (8) nigéria (1) olaszország (6) orbán viktor (2) oroszország (2) paks (1) palermo (1) paraguay (9) piqué (1) platini (1) porto (1) portugália (4) premier league (4) premjer liga (1) primera division (2) psv (2) puyol (1) raul meireles (1) real madrid (5) ribery (1) rio ferdinand (1) riquelme (1) románia (2) ronaldinho (1) róth antal (1) rudolf gergely (1) sampdoria (1) san marino (1) sarkozy (1) sebők vilmos (2) shakira (1) sneijder (2) spanyolország (13) sparta rotterdam (1) stadion (1) statisztika (1) stuttgart (3) suarez (2) suna (5) superclásico (1) svájc (2) svédország (1) szabics imre (1) szalai ádám (3) szántai ákos (1) szerbia (2) szlovákia (2) szlovénia (1) szurkolók (1) tevez (2) thomas müller (2) tiszatibi (3) totti (1) udinese (1) uefa (1) új zéland (1) ukrajna (1) uruguay (10) usa (3) u válogatott (1) vb (1) videó (7) videoton (3) videó bíró (2) visszaszámláló (32) vittek (1) xavi (1) zahia dehar (1) zenit (2) zte (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Meccsváró - 14. játéknap

2010.06.24. 13:20 :: Nemirov

Először még a tegnap történtekhez. Összejött az angol-német mérkőzés. Örülök is meg nem is. Örülök, mert egy parázs meccs lesz biztos és megfelelően motiváltak lesznek a játékosok is. Nem örülök, mert nem tudok úgy meccset nézni, hogy ne szimpatizáljak egyik csapattal sem. Mindenesetre van még pár napom ezt eldönteni. 

Ma délután az F jelű négyes feszül egymásnak. Elsőként nézzük a nem európai párost. Paraguay jól teljesít eddig, nagy valószínűséggel lenyomják a meglepetés kiwiket, akik ezzel maradnak Strapačkia előtt.

Akkor jöjjenek is a kötelezők. Először egy kisokos, amiben van pár érdekes dolog, de kurvára nem érdekel senkit. Azért olvassátok el, hogy mégse hülyén haljatok meg és tudjátok mi Dél-Amerika szíve. Aztán a női olvasóink (Amúgy van nekünk olyan? Van egyáltalán olvasónk?) tudhatják meg miért jó paraguayi szurkolónak lenni a vébé ideje alatt. Végül pedig egy drámaibb olvasmány a vébé legjobban hiányzó játékosáról. Várunk vissza!

Szintén egy kisokos, az elcseszett csizma országról, ami egy fokkal érdekesebb az előzőnél csak semmi köze a focihoz. Mivel Xenaland-et két megérdemelt pontjuk ellenére, nem vébé körülmények között még Erwin „jó az egy csatár csak nehogy gólt lőjünk” Koeman válogatott komédistái is megemberelnék, focis olvasnivalót nem is linekelek róluk. Azért szimpatikusak voltak ők is és a nagy kieső sunaposztban még benne lesznek.

A másik ágon olasz győzelmet jósolok, de az iksz is elég lesz. Nem kell annyira megszakadni azért a második helyért. Mivel Totia és országunk között igen feszült, háborús helyzet uralkodik én sem szeretném ezt fokozni ezért egy büdös szót nem írok róluk. Azért van itt egy kacsa egyenesen a messzi Padániából (akik már nyertek vébét), csak hogy legyen mire fogni a kiesést és ránk se mondhassák, hogy nem ajánlunk semmit szlovák testvéreink blogjáról. Amúgyis az olaszoknál sose volt csalási botrány '82 és '06 óta. 

Ha tegnap azt mondtam, hogy az angol és német szurkertársak küldjenek a szerkesztőségünkbe tudatmódosító szereket, akkor én viszonzásként még keményebb cuccot küldök vissza és még az is kiderül, hogy nem erről a bolygóról blogolok. Hiszem azt, hogy taljánok messzire eljutnak ezen a vébén és kiverik a következő körben a hollandokat is. Muhahaha. Ugye mondtam én, hogy keményen tolom?

Olaszban már tele a töke mindenkinek a válogatottal kapcsolatban, erre tett rá Marchisio újragondolt himnusza.  Majd itt egy örömujjongás az előző meccsről. Búcsúzóul pedig megosztom mivel derítem magam jobbkedvre a csapat játéka láttán.

 
 

Az igen jóképú Mauro, ezzel a táncával köszönti az estét!

 

Este Dánia vár a szamurájokra. Ez engem annyira nem érdekel, hogy meg se akarom tippelni. Azért jó tudni, hogy a mi bohócligánknál is van bohócabb. Ráadásként nézzük meg a szállásukat. Ellenék ott szívesen én is, sőt ennyi luxus után még a kezdőbe is beférnék. Azért erre ne vegyünk mérget. Mivel Japán úgyse jut tovább meg kiröhögték Népi-Korea elgyepálását meg amúgyse tudnak focizni meg az ő vébéjükön látványosan csaltak meg nem tudom, hogy szeretem-e a sushit meg a pálcikás evést meg, hogy berúgnak egy kupica  szakétól megtámadták usát. Ezért nincs japán link.

A hollandok meccse szintén érdektelen,de nem úgy, mint az előző. Gyanítom kilenc ponttal fejezik be a csoportot. Szimpatikus csapat mondhatni, GrandeMurinyó is megmondta négy gól felett már alázás. Miért kellett még kettőt beverni, lenne most Robbenetek. Amiért még is szurkolok oda egy kicsit, ez a videó.
 

Na meg majd mondhatom, hogy egy jó csapat verte ki az olaszokat. Kamerun már kiesett így oda se pazaroljuk a virtuális kék tintát nagyon. Itt éppen azt demonstálják ki a fasza gyerek Kamerunban és mit jelent a klubhűség. Már csak a cinóbervörös a királyi blanco és a gránátvörös-kék kombinációk hiányoznak. Eto’o for president!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: meccsváró

A bejegyzés trackback címe:

https://jabulani.blog.hu/api/trackback/id/tr902105501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása